Anotace: Můj první pokus, no nevím, nevím...momentální nápad, který mě teď napad :-)...
Nikdy bych se do toho nepustila,protože bych to nesvedla.Každopádně děkuji za pěkné počtení u tvých hezkých,milých a upřímných básniček...o))
12.03.2011 12:46:00 | střelkyně1
Pěkný, rum vypil kormidelník a trochu mi tam chybí procházka po prkně a houpání na ráhně! Aby to mělo atmosféru. :o)) ST!
11.03.2011 22:16:00 | Zasr. romantik
Mě by nejvíc štval ten rum!!!!!!
Jejda,nějak jsem se nechal vtáhnout:-)))
10.03.2011 19:11:00 | Marcone