Anotace: O člověku, který mě velmi zklamal a ranil...
tak máme asi stejné příjmenní!:o)mackova?:o)jinak chodim do šternberka, ale myslim že je to všude stejný...:)
29.01.2006 18:03:00 | Trdlo
paráda...:)myslím, že naše pocity z přátelství jsou momentálně stejný...tak moc to bolí...:(ještě jsem se chtěla zeptat na tvou původní přezdívku- souvisí nějak se jménem?
29.01.2006 17:44:00 | Trdlo
Nazdárek. my dva jsem si asi moc nesedli do noty, ale to se někdy stává... Ano já jsem asi ten typ, co je spoután rýmem a někdy (často) jej to omezuje, ale každý jsem nějaký.. moc děkuji za komentáře, potěšili mě. Jen bys někdy mohla být konkrétnější proč se to to a to nelíbí. jinak uznávám, že nejsem dokonalej, to nejsme nikdo a tak mi forma taky často ujede, ale mě to nevadí... Víš pro mě je poezie hračka...
Na téhle básni mě zaujala jedna věc a to to "delete". někdy by se hodilo tlačítko, které by se zmáčklo a vymazoly by, co se stalo, co se řeklo... ale není... bohužel. Ještě jednou děkuji za komentáře, vážím si jich...Maňas
28.01.2006 22:19:00 | Manik