Zmatená díky (ne)smyslům...
Anotace: Psala jsem a mozek radil, divné rýmy bez logiky...
Zabalená v papíru,
popsaná červeným inkoustem,
uchvácená kouskem safíru,
polykajíc sousto za soustem..
Odmítajíc vodu,
s rozpraskanými rty,
naivní od jistého bodu,
protože zajímáš mě jenom ty.
Závislá na touze,
propojená s vesmírem,
zabitá jen z nouze,
rozbitým klavírem... (komickým upírem?)
Přečteno 285x
Tipy 6
Poslední tipující: mauvais-ange, Krťa, CULIKATÁ, Marcone
Komentáře (2)
Komentujících (2)