Tiché blues pro tebe
-------------------------------------------------------
Zní to
jako umírající kapky deště
v žáru slunce
jako chybějící žestě
v hudbě pro milence
jako křik pošlapaného kamene
který nepoznal něhu
jako bolest vyschlého pramene
jako pláč tajícího sněhu
jako zpěv vadnoucích květin
zní to stejně dnes
jako předtím
když říkám ti
miluji tě
… a ty
ty tomu nevěříš
protože už dávno nejsi malá holka
a nevěříš na pohádky
na minulost
která se vrací zpátky
na lásku
která se dá vymodlit
nebo ušít na míru
protože každý
každý jsme z jinýho vesmíru
… a ono to zní
jako když nezní
jako když je a není
jako touha
jako bolest
jako v srdci pouhé snění
jako ticho ve výkřiku
jako nesouznění
--------------------------------------------------------
Přečteno 405x
Tipy 30
Poslední tipující: sluníčko sedmitečné, Noc17, modrá..., Kett, Niky88, CULIKATÁ, ziriant, Gabrielle, ilona, Mbonita, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)