Anotace: vykřikni...
vykřičet své hříchy,
nehledat chyby,
kde hledat pravdu
a kde lež,
v některých slovech
ji nenajdeš,
tak mlč a nech slova znít
ve své hlavě, pouč se s chyb,
sliby si rozmysli ,
než ve slovech je vypustíš.
ST***
10.03.2011 20:13:00 | Tamara