Dívka a hlupáci
Na paloučku nad vesnicí
každý večer zpívala
kolem lidem bez životů
jejím vzdechům spílala
Píseň krásná v uších rostla
vždy vykvetla v nový den
v novou naděj v novou lásku
kdo slyšel byl okouzlen
Závistivci toho zpěvu
roznášeli v tichosti
o ni jenom z pouhé zloby
šířili hlouposti
...
Na paloučku nad vesnicí
už teď dívka nezpívá
doma pláče křičí ze snů
závist v srdci ulpívá
Přečteno 323x
Tipy 12
Poslední tipující: rezina, Emmelia, Špáďa, labuť, CULIKATÁ, Juan Francesco de Faro, Marcone, NikitaNikaT.
Komentáře (3)
Komentujících (3)