Oproti první veršovánce se stejným názvem tohle už je mnohem lepší! Zbývá jen na pár místech doladit rytmus...
10.03.2011 23:29:00 | Špáďa
Tvá slova jsou Tvá křídla andělská,
verše, ta písmenka, jsou jak hudba nebeská...
... slzy utírám do kapesnku, a pozorně čtu,
já ale konec bolu, lžím a podlostem chcu.
Srdce mé je rozechvělé, bolavé a smutku plné,
někdy slova vyjdou z úst, jsou však ale mylné.
Bolí a pálí, lidská ješitnost...
... ta tvrdohlavost a nechtít cokoliv slyšet, říct...
10.03.2011 20:46:00 | NikitaNikaT.