Při milování
Udusila krásná paní
v transu svého muže
přesto že vždy spěchal za ní
teď mu modrá kůže.
Marně žádá vzduchu
marně prosí milou
nedoletí k uchu
ona vládne silou.
Rozkoš to je krásný čin
teď tu leží ztuhle
ještě rychle karty pin
nežli skončí v truhle.
Poučení k lidem letí
vleže nebo ve stoje
při dělání dětí
vždy dýchací přístroje.
Přečteno 299x
Tipy 8
Poslední tipující: Azure angel, Jiná, labuť, Květka Š., CULIKATÁ, Kars
Komentáře (4)
Komentujících (4)