jen se nepřejídat
Vlasem mastným v copu třásla
koupila si hroudu másla.
Vajec pár a masa kus
přejedla se to je hnus.
Teď ze špatné stravy
má podivné stavy.
K záchodkům má vlastní klíč
být tam včas- jediný chtíč.
Přečteno 255x
Tipy 4
Poslední tipující: Azure angel, Květka Š.
Komentáře (1)
Komentujících (1)