Hledání
S pocity
smíšenými
zamknutá
sama v sobě
s barvami
protnutými
v mojí
hlavě
kdy ladně
řešení hledáme
a kradmě
se po jiných
(snažších)
díváme
...
snad najdeme
to, co nám
nejvíc sluší
snad tím povzbudíme
unavenou duši
...
Přečteno 268x
Tipy 7
Poslední tipující: Jiná, Marcone, Květka Š., CULIKATÁ, Danga, Kars
Komentáře (1)
Komentujících (1)