Snad
Jaké to je
mít Tvé dlaně ve svých?
A potají číst
v Tvých tichých myšlenkách?
Snad minuta
v Tvém náručí
není tak velký hřích
snad pomalé polibky
při našich mělkých hrách
zažehnou touhu
a zničí všechen strach
...
Přečteno 314x
Tipy 8
Poslední tipující: Marcone, danav, WAYWARD, Květka Š., CULIKATÁ, Kars, Bambulka
Komentáře (4)
Komentujících (3)