Zapalte ohně
Anotace: zas jedna moje divoká...
Zapalte ohně!
Odsouzená jsem
k smrti životem
žita jsem životem
bezohledně
zapalte ohně
nechte mě
uhořet na hranici
ať křičí odsouzenec nocí
ať jiskry létají
nechte mě tancovat
utancovat se k smrti
nad mojí duší
bílý jeřáb zakroužil
čeho ses Bože dopustil?
Nechte mě
protancovat noc
a pak ať na pomoc
přijde mi kdo chce
zapalte ohně
a né jeden
já křičím
do ohně skočím
hyjé jedem
já nevydržím stát...
Přečteno 321x
Tipy 54
Poslední tipující: Danga, Olbik, Actafool, teniska, whiolet, Bona, Anjesis, enigman, V.N.Losinský, střelkyně1, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)