Mors ultima linea rerum
Půjdu se postavit osudu
možná tu potom nebudu
ale postavím se tomu čelem
na okamžik stanu se svého života
rebelem,mstitelem.....
S tím co mě čeká
a člověk se toho zbytečně leká
radši se s tím porvu
vstříc jeho kordu
souboj na smrt a o život
jako v rozbouřeném moři lodivod
nesmím ztroskotat
můj osud nesmí být proťat
jsou přece i světlé zítřky....
třeba budu obklopen svými dítky
tak je pro co žít
bez takových priorit nemělo by smysl tu být
važme si každého okamžiku
s rodinou,přítelkyní
nebo během mžiku
o vše krásné můžeme přijít...
Přečteno 495x
Tipy 12
Poslední tipující: mkinka, Niky88, CULIKATÁ, Květka Š., Gabrielle, Kett, Marcone
Komentáře (2)
Komentujících (2)