Kde najít motivaci?

Kde najít motivaci?

Anotace: bezúspěšný, marný a zbytečný život bez motivace k povinnostem

Nevidíš motivaci,
nevidíš cíl.
Čekání na kremaci,
konec všech chvil.

Jak překonat v dnešní době,
lenost, nechuť a sám
v sobě?
Už ani ten noční flám,
nestojí za nic
a v opilosti usínáš zas sám.
Aspoň že ve snech jsi svůj vlastní pán,
svět bez stanovených hranic,
autobusy bez svých stanic,
jen cesta bez cíle či zastávky.
Pak se probudíš
a stojí to zas za nic,
sjíždění nekonečné skluzavky.
Autor Jordan17, 11.03.2011
Přečteno 309x
Tipy 2
Poslední tipující: jelinek8, Raziel PsyDearth Characith
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí