Snílek
Anotace: Jací jsou snílci?
Hlavu v oblacích schovává
Utíká před realitou
Mrak mu naději dodává
Když hledá jeho krásu skrytou
A ve všem ji vidí
V trávě, v písni...v tobě
Tak hledejte, lidi
Snílka v naší době
V tabulce ohrožených druhů
První místo mají
Je jich...jak v lese pstruhů
A dál a dál nám ubývají
Lidé-navždy děti
Co nejsou jako druzí
Jak, snílku, jek teď je ti?
Když strhnou tvůj plášť iluzí..?
Přečteno 324x
Tipy 15
Poslední tipující: Šepot ve větru, Mbonita, CULIKATÁ, jitka.svobodova, labuť, Juan Francesco de Faro, Cataliina, H.I.L., Marcone
Komentáře (2)
Komentujících (2)