Zrádce
Tváří se jak přítel tvůj
Když díváš se mu do očí
Bude s tebou stůj co stůj
Dokud je tu nebezpečí
Dokud je tvé tělo
To, co jej chrání
Dokud zastavíš dělo
Místo něj tě zraní
A až budeš na dně
Před tebou sráz
Tak potom, ladně
Zlomí ti vaz
Potom snad pochopíš
Že je to od něj kruté
A sám sobě šeptneš
"I ty, Brute?"
Přečteno 255x
Tipy 12
Poslední tipující: páááááááá, Niky88, CULIKATÁ, Gabrielle, labuť, H.I.L., Raziel PsyDearth Characith, Marcone
Komentáře (1)
Komentujících (1)