Dilema života
Anotace: Je zpousty návalů
Život je moc krátký,
není možnost štěstěny.
Někdo má ho sladký,
jiný čeká odměny.
Někdy velmi smutku,
bída,bolest kolem tebe.
Každý v životě má už hrubku,
podívej se na sebe.
Znáš i radost,štěstí,
je to klam.
Někdo ti stále cestu klestí,
raději se jim už vzdám.
Komentáře (0)