pokračování
Pouhé je slovo složeno z písmen
Propletu jej city...
Chci být tam, kde jsi i ty
Pouhé je snění složeno z touhy
Den bez tebe je sakra moc dlouhý
Prázdná je náruč, plné srdce lásky
Co s tím ?
Bez bázně a hany, křičím vrať se Any…
Prosím…
SMSka - nezahřeje
Telefon - nepohladí
Sociální sítě jsou mi k ničemu
Když usínám chci mít svou ženu
Vedle sebe...
...samota zebe
...
Přečteno 360x
Tipy 4
Poslední tipující: la loba, CULIKATÁ, rezina
Komentáře (0)