Venovane Otcovi
Existuje veľa morí,jazier a riek,
ale je len jedna voda,
z ktorej vyšiel nový vek...
Niet sucha pre ryby,
čo dali život nám.
všetko dobré praje ti...
...tvoj syn k narodeninám...
Přečteno 405x
Tipy 5
Poslední tipující: NikitaNikaT., Charibeja, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)