***
Anotace: S názvem na konci ( není to tak jak to vypadá, ale může to tak vypadat)
------------------------------------------------------
Nejdříve to kladlo odpor
zběsile bušilo
do prázdných prostor
potom jsem trochu víc zabral
a vše se utrhlo
… táhnu za sebou
cáry zkrvavené tkáně
ještě teplé
OPOUŠTÍM TĚ
-------------------------------------------------------
Přečteno 349x
Tipy 19
Poslední tipující: sluníčko sedmitečné, jvacl, ilona, TetaKazi, Gabrielle, Mbonita, Noc17, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)