Život je krásnej
Život je krásnej,
tak proč jsme tak smutní?
Když se pouštíme máminých sukní.
Život je krásnej,
a nabízí mnoho,
ale co z toho…
Život je krásnej,
tak proč jsme pořád smutní?
Protože je krásnej,
ale strašně krátkej…
A každej to ví…
Přečteno 243x
Tipy 7
Poslední tipující: Poustevníček, Mbonita, CULIKATÁ, Marcone, Jiná, Petbab
Komentáře (1)
Komentujících (1)