Uzurpátor
Anotace: Každý ho známe, nebo jím jsme...Uzurpátor
Kráčíš středem Světa
Jež ti leží u nohou
Nejsi žádná sketa
Pochopit nemohou
Ti, co se u tvých nohou plazí
Do jednoho jsou
Bezpáteřní plazi
Bůh, tak tě zvou
A ty se tak cítíš
Jako pán
Svět je zlý, povídáš
Jeho součást jsi sám
Necítíš ho? Všehomíra?
Mrazivý klid
Kol kolem se rozprostírá
Nenech se zahanbit!
Kdy zakřičí chór?
„Všichni pryč!
Uzurpátor
Vytáhl bič“
Jeho roztřepený konec
Líbá má záda
Zazvoní zvonec?
Tak to mám ráda
Zvoneček přemůže strach
Na poli roste hrách
A vítr roznáší prach
Uzurpátora
Přečteno 232x
Tipy 8
Poslední tipující: H.I.L., Gabrielle, rezina, CULIKATÁ, Marcone
Komentáře (0)