...temnota stékající zpod tvých víček ...
a podkres Metallicou ve fascinujícím spojení s orchestrem ...
tenata Tvé básně jsou natažena mistrovsky krásně ;-)
02.04.2011 12:03:00 | Bambulka
kočičí nářek ze zahrad
sny slátané nastokrát
Nádhera...úplně jsem pookřála i roztála...vůbec celá báseňka je obdivuhodně krásná!!!:-)))
22.03.2011 14:16:00 | střelkyně1
cestičky, po kterých nikdo nechodí
jsou kouzelné a mému kroku vévodí...:)
18.03.2011 20:32:00 | šuměnka