DUŠEVNÍ TOBOGÁN
Pod stupněm přitažlivosti
chvost koženého pobřeží
neupřímné malichernosti
stud podřazenosti osvěží.
Z kamínků mola
spirály princeznám do věží
krystalická pogumovaná cela
sytý hladovému nevěří.
Hadům na lsti
nařízli jazyk…ssssssss
svět kolem nás ego v pasti
zbav se panik…frrrrrrr.
Skoč a utrhni
sytě lemované parte
odboč a uvrhni
dámu v garde.
Tantra jako grál
masáž železnými háčky
ukřižovaný byl král
žáci na značky.
Oblíbený slogan
učitelů tělocviku
duševní tobogán
nastolí kompresní metodiku.
Přečteno 330x
Tipy 22
Poslední tipující: zelená víla, labuť, NikitaNikaT., Bona, Mbonita, zenge, CULIKATÁ, Marcone, Květka Š., la loba, ...
Komentáře (5)
Komentujících (4)