tohle poznání mám už cca od 6ti let - ale pobavila mě Tvá formulace - to by se mělo vytesat!
15.05.2011 20:35:00 | šuměnka
Já si myslím, že to není o vzdělání... když kouknu se já ve svém okolí... ale pokud zrovna natrefuješ na lidi, kteří to vyšší vzdělání mají, pak nedivím se, že si to myslíš...
13.03.2011 19:29:00 | NikitaNikaT.