Vypočítaví lidé
Anotace: Ne všichni mají dobré srdce..;)
Mami,
když ještě dítě byla jsem,
myslela jsem si, jak krásná je tahle zem.
Nyní již dospělá jsem
a na každém rohu vidím podvod jen.
Zkažený to národ jsme,
člověk není člověk,
je to vypočítavá zmije ...
Přečteno 756x
Tipy 6
Poslední tipující: Sladkalu, Gabrielle, Bona, CULIKATÁ, Marcone
Komentáře (2)
Komentujících (2)