Kouzlo noci
Anotace: Čas nočních motýlů, šepotu listí, kdy hvězdy se blyští a pravdy je pomálu.
Kouzlo noci
je v soumraku,
kdy tisíce přízraků,
nás mají v moci.
Sametová tma
pokrývá barevný svět,
zcelí tu změť,
až do samého dna.
Čas nočních motýlů,
šepotu listí,
kdy hvězdy se blyští
a pravdy je pomálu.
Když přijde svítání,
kouzlo noci mizí,
život je náhle cizí,
probouzí bolestná poznání.
Přečteno 248x
Tipy 7
Poslední tipující: Azure angel, Alasea, Giginka, malá slečna, Bona, CULIKATÁ
Komentáře (0)