Bez pohádky
Dnes jsem ti chtěl pohádku
na dobrou noc říct.
Jenže díky pořádku
chtěl jsem si být jist,
zda správná volba pohádky
navodí ti správné spaní,
a tak radši jen pár řádky
říkám,
ať krásně spíš až do svítání
Přečteno 333x
Tipy 8
Poslední tipující: Gabrielle, Any 4, Azure angel, malá slečna, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)