Anotace: Vrátím se ještě někdy na hlavní cestu? Nebo už budu jen vymetat postranní uličky? Nehledě na správné postupy, výsledek nestojí za nic...
Myslím si, že je třeba chodit hlavními ulicemi, nežli postranními, tam bych občas sem tam naokoukla... dle mého názoru... hlavní bývá většinou to podstatné.
13.03.2011 19:07:00 | NikitaNikaT.