Anotace: Bezmoc bolí někdy více než co jiného. Omlouvám se za možnou nesrozumitelnost básně. Zoufalé ruce tvoří zoufalou báseň.
Bolavé a drásající dílko... někdy se věci holt vydají jiným směrem... nezapomeň, láska je o citech upřímných a také o dvou lidech, jež to cítí...
14.03.2011 20:05:00 | NikitaNikaT.