a jak jsme proti Zemi malí... všechny konflikty mezi námi jsou nicotné, v porovnání s něčím takovým... lidi by to měli pochopit a být vděční za každý moment, kdy nemusí bojovat o život
13.03.2011 23:07:00 | drsnosrstej kokršpaněl
Je mi smutno. Ukazuje se, že politici mluví stejně jak na Ukrajině, tak v Americe, Japonsku i v Česku. Jen v tom Japonsku je to jaksi rychlejší vývoj. Jestli to není ve vrozené skromnosti Japonců. Nebojí se přiznat své nedostatky. Drábová mne přesvědčila svým vystoupením o tom, že se mám obávat nejhoršího. Že nám údajně nehrozí nebezpečí. Takové prohlášení bývá předzvěstí těch největších problémů. Viz klasika: "Měna nebude!" Nebo: "Vltavská kaskáda navždy zabránila povodním v Praze". Nebo: "V Čechách už nemůže být hůř, už se to bude jen zlepšovat".
13.03.2011 21:15:00 | Zasr. romantik
Smutné, co v světě se děje... snad je to následek nás lidí samotných? Trpí vinní aj lidé bez viny...
13.03.2011 20:21:00 | NikitaNikaT.