Kasař Casanova
Anotace: dostat se do srdce popelky, není jen tak
Trezor jsi
Terezko
zorničky vzrušením rozšířené
dostat tě tak
však
špatná volba kombinace
co já už všechno nevyzkoušel
klíč klíčky klíče
paklíče i petrklíče
k otevření srdce
marně
jsi nedobytná popelka
já hlupák starý
zapomněl na ten houslový
tak dobrá spadla klec
šmytec
vzdávám se ti a trest přijímám
očekávám s tebou
jen doživotí
Komentáře (0)