Čtyři elementy
Anotace: Pro někoho, komu říkám přítel...
Jsi jako země,
jako úrodná půda.
Jsi tu pro mě,
jako stromu kůra.
Jsi jako vítr,
volná jako pták,
křídla skoro metr
a letáš si jen tak.
Jsi jako voda,
života dárce,
radostná óda,
co slýchám jen krátce.
Jsi jako oheň,
spaluješ vší silou,
vášní zažehnutý plamen,
s tváří tak milou.
Přečteno 865x
Tipy 17
Poslední tipující: MishaArt, Sýkorka07, Eliss94, dream in emptiness, Maryje..., NikitaNikaT., Elisha, CULIKATÁ, vodnař
Komentáře (2)
Komentujících (2)