dni
od včera?
je to také isté
ako dnes
nesmelé kroky vedú do pekla
odbočku do neba som asi prepásla
alebo nebola označená
neviem
majú v tom bordel
a zajtra?
krok do bahna
z ktorého sa ťažko je driapať
a nájsť vodu na očistenie
topánok
aj duše..
Přečteno 310x
Tipy 4
Poslední tipující: nebech, radexk, René Vulkán, CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)