Kuráž z kapsy vysypaná
Ta holka má smutný oči
Kus krásy
dávám ji z lásky...
(v srdci)
*poslední něžné milování
V mých představách
/není poslední/
*Lásko?
Miluji ..
a nebo radši
* mlčím navždy
Přečteno 340x
Tipy 4
Poslední tipující: jvacl, NikitaNikaT., CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)