Děkuju moc
Anotace: Díky moc za to že čtete ty moje básně
Sbírka:
Všední dny II
Jsem moc rád že čtete moje básně
fakt mi je z toho pěkně
ba krásně
těší mě že má někdo zájem,
číst řádek za řádkem
ještě že tu neplatím za ty verše nájem
jinak by tu někdo měl jelita pod zadkem:)
Tak všem ještě díky moc
přeji dobrou noc
vážím si toho;)
Přečteno 347x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, V.N.Losinský, NikitaNikaT., Niky88, CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)