Sprostá o lejnu...
Běžte všichni s ho*nem v ruce
Dát si kuře na paprice…
Chutná to dost nejistě
Nejsme žádní narcis-té….
Jseš blbej
A žereš ho*na,
Není důvod,být
Jak ženská skromná
Ropáků jsou
tady hejna
Z rána
posnídají lejna…
K obědu pak pěkně,
Často.
Nas*áno maj,
Jak Fidel Castro….
Hledají co
k večeři
Prý si
bobky uvaří…
Přečteno 250x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (0)