Pocta básníkovi.
Anotace: (...nebo tak něco.)
Ať zazní Tvůj verš v moll či v dur
má pastelové barvy,
nebe se kloní pro azur,
motýlek vzlétne z larvy.
Zachyť jak bájný fotograf
květenu luk a lesů,
čtenáři z toho budou paf,
jak opice na plesu.
Tvůj verš je kresbou lotosu
v dějinách malování,
básně máš plné patosu,
že jsou až k pousmání.
Přitančí víly na louku,
Ty máš svrbění kůže,
básnické lejno v klobouku,
...lilie, šeřík, růže.
Přečteno 302x
Tipy 17
Poslední tipující: ota.pé, Jana M., Mbonita, Petbab, Květka Š., modrá..., labuť, Kars, CULIKATÁ, NikitaNikaT., ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)