včerejší
Anotace: ... jen nezevšednět
.
po včerejší noci
tě zmačkám a zahodím
tak to máš přeci ráda
po včerejší provzdychané noci
co hladil jsem ti záda
po včerejších únicích
a návratech
nemáš už nic, co mi říct
nemáš kapku života
na rtech
po včerejší rozbředlé noci
kdys utekla
a zašuměla
na vše co bylo / nebyo
jsi zapomněla
po včerejšku
už neprotínáš
mé přímky
ale obcházíš
byť jen i zmínky
nehoříš
nedoutnáš
nesoudíš
nedoufáš
po včerejšku
co se nikdy nestal
nebyl v plánu
a na postel tě nevzal
máš hlavu plnou
cizích pánů
pádů
a já tě chtít
přestal
bez života
zamražená
jako brokolice
po včerejšku
už neexistuješ
více
.
Přečteno 345x
Tipy 22
Poslední tipující: jvacl, Bíša, anaH, enigman, Ollie, Tymi14, Helena Lovecká, Metcheque, CULIKATÁ, Dota Slunská, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)