Měsíc vypadal jako by nebyl
Reliéfní měsíc
zatlačován příliš hluboko do jádra oblohy
a vytlačujíc tak na povrch mnoho svých podob
stává se neviditelným...
/Stříbrný rám nebeského výklenku
je poslední stopou...
Možná však je Věčnou výplní oblohy...
A výklenek jen prázdné umění/
Měsíc věru nepřipouští zázraky
Jen táhne zrak úzkou cestou
vyšlapanou již několika zvědavci loňského jara
k popření skutečna
Přečteno 299x
Tipy 10
Poslední tipující: Bona, Gabrielle, CULIKATÁ, Mbonita, Danga, labuť, ZILA78
Komentáře (2)
Komentujících (2)