VČEREJŠÍ LHOSTEJNOST
Anotace: .....lhostejnost....
Ve vteřině něco najdeš
a něco zase ztrácíš
proč brečíš
a pak se směješ
krásní blázni
loví slova
vykřiknou a začnou znova
kde je všednost
jaká něžnost
pro tebe si ústa zalepí
známky z dopisu se nelepí
jen vteřiny kde každý je host
jen....
včerejší lhostejnost.
Přečteno 255x
Tipy 21
Poslední tipující: PIPSQUEAK, zenge, Bona, Gabrielle, Juan Francesco de Faro, CULIKATÁ, Mbonita, Pelican, la loba, Danga, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)