na linky osnov navlékáš své slzy
vesmírem jak lne se průsečíkem
tvé bytí s poezií citů
pár kroků do tmy asi nezamrzí
extaze závrať kde běžným je hitem,
v zástupu krutých transvestitů
poťouchlý faun co škleb rozdává drzý
na piedestal, že vyhecován smíchem,
cpe poplivanou celebritu
do shluku not tak promění se brzy
i zbytek slz a rozeznějí tichem
poezii, která někde spí tu
***
J.
16.03.2011 17:23:00 | j.c.