Opravdu nejde o pravdu
Sám sebe někdy se ptám- co je to pravda?
Říkají, že jenom rovnítko v souboji vět
Prý jí má ten, na koho nakonec dav dá
Na to že neměl, se přijde až za mnoho let
Někdo mi tvrdil- „pravda, ta žádná není“
Že všichni stejně meleme každý tu svou
Až se dva shodnou, tak prý se svět k lepšímu změní
Na konci tunelu světlo, však zatím jdem tmou
A tak se všichni pořád jen o něco perou
O co to bylo, pak na konci málokdo ví
Nejde nám o pravdu, to hádky ty nás tak berou
Tak v boji za dobro všichni jsme nakonec zlí.
Přečteno 317x
Tipy 11
Poslední tipující: Danger, Zefi, Barpob, Bona, CULIKATÁ, Petbab
Komentáře (2)
Komentujících (2)