Přístav
Jsem trpělivý přístav,
i když tvá loď již dlouho nekotví.
Je tu jen jednoho místa,
ale přístavem jsem prostorným.
Jsem posmutnělý přístav,
co vítat chce, leč nevítá.
Vím, teď tu není voda čistá,
chce slzami být umytá.
Jsem vyčerpaný přístav
a tvoje loď se zmítá na vlnách.
Nevím, co nám moře chystá,
píšu výpověď se jménem Strach.
Přečteno 361x
Tipy 8
Poslední tipující: Elyona, Mišiačik, hatlapatla, Juan Francesco de Faro, CULIKATÁ, Petbab
Komentáře (2)
Komentujících (2)