Dávám Ti pouhé veliké ST!*** Tvé dílko je mi hodně blízké, ale jen z jistého úhlu pohledu... ovšem, ne vzdát se, to není řešení, mohlo by to být klidně aj pro Tebe horší, co nabídnou smír, jednání? Věř, že pokud osoba moudrá je a skutečně obyčejným člověk, tím normálním stvořením, co city má, srdce na správném místě, chuť podílet se na tem s Tebou a najít správné řešení, věř, že k temu přistoupí. Pokud ne, přijme Tvoju porážku a ještě rád si na ni smlsne... věř, jsou tací lidé, znám někoho takového. ST!*** je proto zde málo.
17.03.2011 21:59:00 | NikitaNikaT.