Jaká je šance
V tvém slově já hledám ozvěnu
mlčíš v prokletí
naděje co nemá dost
vždyť každý jsme jen host
co ale kolem proletí
nenajde proměnu
kde krasná slova
v srdci zní
než se rozední
objeví slunce bez paprsku
tu vteřinu bez zármutku
lovec bez cíle
bez chvíle
co kolem se plouží
když to slunce pije z louží
já vím
cítím
stopy zármutku
vteřinu bez stínu
vteřiny zrozeného klínu
bez šance
jen ještě Š.... .
Přečteno 276x
Tipy 16
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Denael, Linzerka, Tamara, hatlapatla, labuť, Niky88, CULIKATÁ, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)