ALKOHOLIK
Sršně s očí
dech v oparu rumu
já!!! Nemám problém
nejsem alkoholik!!!
Den kocovinou končí
v hrdosti pne pocitovou strunu.
Běž se léčit
Proč já!!! Mě nic není
ale mě ano
bolí mě srdce
když tě tak vidím.
Ničíš vše
a všechny kolem sebe
tvé ego ti lže
když říkáš
že netýká se to tebe.
Je to silnější než ty!
Je to hluboký černý les
v rozsedlině strachu.
Je to mocnější než ty!
Život je někdy pes
co zlomený válí se v prachu.
Ale to není důvod k tomu
utopit se v láhvi alkoholu.
Přečteno 266x
Tipy 16
Poslední tipující: la loba, Sweet KiWi, Tamara, labuť, hatlapatla, danav, CULIKATÁ, Zasr. romantik, Marcone, Kars
Komentáře (4)
Komentujících (4)