Opakovaně
Anotace: ...se to stává i nestává, ale jen jednou do toho vplujeme my sami...
Zlomky ticha
tříští se
v propastech
samoty...
Živá duše
dáví se
v kolapsech
odzbrojené nahoty...
Lstivé pasti
zaklapují se
v omamnostech
podlé lidské lakoty...
Životní kapitoly
uzavírají se
v reálnostech
posměšků i lichoty...
tok myšlenek zakrucuje se v meandru...
---spirály splývají se sny---
...a točí se v dalších zákrutech
..
.
opakovaně a tiše...
Přečteno 320x
Tipy 17
Poslední tipující: jitka.svobodova, Danga, Radek.oslov.Šafárik, Tamara, hatlapatla, CULIKATÁ, Mbonita, Jiná
Komentáře (2)
Komentujících (2)