Surr

Surr

Anotace: anotace

chyběl jsem ti? zeptal se bez zájmu
ano zalhala
dělalas něco? otázal se ze slušnosti
ne nic lhala dál myslela jsem jen na tebe
tak to jsem rád odvětil jí
miluješ mě ještě pořád? zeptala se ale co odpoví jí bylo jedno
jistě moc lhal tentokrát on
bože už aby to skončilo pomyslel si
tohle nevydržim napadlo ji
bylo mu to líto
mrzelo jí to
miluju tě objala ho
taky tě miluju odvětil on a nebyla v tom ani kapka lži
Autor rawena, 16.03.2011
Přečteno 263x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel