Neopětovaná
Uprostřed tmy,
Stojíme
Já a Ty, prostě my.
Nic nevidím.
Vlevo od ničeho,
Bloudíme,
Vše kolem zničeno.
Ztrácím se.
Vpravo od něčeho,
Se odrážíme,
Je konec, zpečetěno.
V srdci trny,
Umíráme.
Krvácím.
Vlastně Ty ne.
Silný cit v sobě,
Jen pro něj.
Vidím se v hrobě,
Všude beznaděj.
Sbohem dávám Ti,
Šátkem bílým mávám Ti.
Měj se Lásko, neopětovaná,
Navždy „Tvoje milovaná“.
Poslední
N
á
d
e
ch.
Přečteno 244x
Tipy 7
Poslední tipující: Danga, Marcone, Kars, Květka Š., Tamara, Slocky
Komentáře (0)